GraceWellness Blogg

 

Välkommen till GraceWellness!

Jag är en 33 årig man som heter Lennart som älskar att hålla mig i form och jag tränar gärna löpning. Mina mål är inte att jämföra mig med andra utan jag tränar och jämför bara med mig själv. För att hålla koll på mina löprundor använder jag en app som för statistik och annan rolig info. Det är alltid kul när jag har lyckats förbättra tiden på en viss runda.

Förutom att träna så är jag också intresserad av kost och hälsa. Det är viktigt vad man äter och det är också viktigt med mental träning. Kosten hjälper mig att få i mig rätt näringsämnen och den mentala träningen gör att jag tänker rätt och bättre. Tillsammans med träningen ger detta ett underlag för ett lyckligt liv. Det är lättare att skapa bra relationer, göra bra ifrån sig på jobbet om man i övrigt lever friskt och hälsosamt.

Jag tycker att det är roligt att dela med mig av tips och idéer kring träning och hälsa så den här bloggen skapade jag för att även ”du” skulle kunna komma igång med träning och ett hälsosamt liv. I bloggen kommer jag att skriva om löpträning, träningsskador, kosthållning och annat som är viktigt för ett hälsosamt liv.

Intresset för hälsa, kost och träning kom efter att jag hade lyckats skaffa mig en övervikt på ca 20 kilo och då blev jag riktigt besviken på mig själv och bestämde mig för att göra något åt saken. Så jag plöjde igenom massor av info i form av böcker, ljudfiler och videos för att skaffa mig rätt kunskap för att kunna göra något åt saken. Jag lyckades med min viktnedgång och nu är mitt hälsosamma tänkande mest till för att må bra och hålla min vikt. Träning i någon form är ett perfekt sätt att hålla sin vikt. Jag hoppas den här bloggen kan ge dig massor av inspiration, tips och idéer för att komma igång med ett hälsosamt liv.

Vi tackar https://flyttstädning-göteborg.nu för all support med våran hemsida.

 

GraceWellness Blogg

Här kan du läsa alla mina senaste blogginlägg!